anime small

THE BEAUTY COLLECTIVE

facebook bpin binst b

home

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Μαλλιά + Πισίνα=Love

Καλοκαίρι  σημαίνει και πισίνα. Κολυμβητήριο, πισίνα ξενοδοχείου, πισίνα σε σπίτι(;). Eίναι ωραία εκεί στην πισίνα. Όλα ήρεμα, γαλάζια, καθαρά. Μια επαφή με το νερό που μας αναζωογονεί και μας ηρεμεί ταυτόχρονα. Υπάρχει όμως ένα αλλά...Το χλώριο που περιέχει  δεν αγαπάει το δέρμα και κυρίως, τα μαλλιά μας. Ειδικά όσα είναι βαμμένα και κυρίως, τα ανοιχτόχρωμα. Ξηρότητα, άγριες άκρες και πολλές φορές μια πρασινωπή απόχρωση στα ξανθά μαλλιά. Τι μπορούμε να κάνουμε για να τα προστατέψουμε και να ζήσουμε σαν άλλες Ρόμι Σνάιντερ (ευχόμαστε και με έναν Αλέν Ντελόν) τη δική μας εκδοχή του "La Piscine"; 
Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015

Μαλλιά από θάλασσα

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα. Θέλουμε μαλλιά παραλίας, γεμάτα αλάτι και αέρα, υπέροχες φυσικές μπούκλες, τέλειο κράτημα και όγκο. Πώς μπορούμε να το κάνουμε και στο σπίτι;  Πολύ πολύ απλά! 
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Vamos a la Πλάγια!

Στα πλάγια! Ένα χτένισμα πολύ θηλυκό, ιδιαίτερο και ρομαντικό. Ένας χαμηλός κότσος στα πλάγια. Ας δούμε πώς θα τον φτιάξουμε.
Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015

Hair! Οbey!

Αν τα αγαπάς πολύ, αυτά υπακούν και κάνουν ό,τι θέλεις!
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Το χτένισμα της Πρωτοχρονιάς!

Μια ψηλά πιασμένη αλογοουρά, ένα κατακόκκινο κραγιόν και είστε έτοιμη να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά γεμάτη λάμψη και αισιοδοξία για το νέο που έρχεται.Ας δούμε πώς μπορούμε να το κάνουμε:

Λ. Κηφισίας 232, 15231, Αθήνα
Τ: 2106770888
E: [email protected]