anime small

THE BEAUTY COLLECTIVE

facebook bpin binst b

home

Salon's Favorites

Salon's Favorites (6)

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Our christmas spirit

To δικό μας "πνεύμα" συνάντησε αυτό των Χριστουγέννων και δημιούργησαν το ολόδικό τους δέντρο με στολίδια Eclectic Soiree! 
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Wishing on a golden Christmas!

I'm wishing on a golden Christmas... in a very Eclectic Soiree way!
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Μην το πιείτε!

Ανοίξτε ένα μπουκάλι... Αφήστε το να αναπνεύσει... Παρατηρήστε τα λαμπερά χρώματα... Κλείστε τα μάτια και μυρίστε προσεκτικά τις πρώτες νότες των αρωμάτων... Ήρθε η στιγμή να... απολαύσετε ένα υπέροχο αφρόλουτρο! Αναμνήσεις από μέρη μακρινά, μυρωδιές, δέντρα, λουλούδια...ηρεμία, χαλάρωση, εσείς και οι σκέψεις σας...ταξιδεύετε σε κάποιο μακρινό σημείο του χάρτη.
Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014

Υπό το φως!

Ατμόσφαιρα γιορτής, φωτεινά σημάδια στη νύχτα, αφορμή για λίγο ρομαντισμό, χαλάρωση, σταματούν για λίγο το χρόνο και δίνουν τροφή στα όνειρα.  Τα κεριά. 100% φυσικά, από σόγια, χειροποίητα και χωρίς παραφίνες.
Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014

Πιάσε με!

Πόσες φορές χρειάστηκε να πιάσετε τα μαλλιά σας και δεν είχατε μαζί σας ένα λαστιχάκι; Είναι γεγονός ότι δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε με ένα άχαρο λαστιχάκι μόνιμα στο χέρι. Λάθος! Τώρα μπορείτε! Γιατί τώρα, έχετε...πολλά, όμορφα,χρωματιστά, πρακτικά, αστραφτερά λαστιχάκια που φοριούνται και σαν βραχιολάκια (κόσμημα!).

Λ. Κηφισίας 232, 15231, Αθήνα
Τ: 2106770888
E: [email protected]